Kage med pensel broderi

Kage med pensel broderi

Så blev det tid til endnu et forsøg med pensel broderi til dekoration af en kage, denne gang lavet i smørcreme i stedet for royal icing, som er det mere traditionelle at bruge.

Kagen er en Victoria sponge cake med chocolate chip cookie dough dip fyld. Den er smurt op med chokolade-palmin smørcreme og blomster broderiet er lavet i almindelig palmin smørcreme.

Kage med pensel broderi - top

Vi føler os efterhånden ret habile til, at lave skarp opsmøring, hvilket giver os mange nye muligheder for, at lave flotte kager uden brug af fondant. Det er til gengæld kun anden gang vi afprøver pensel broderi (brush embroidery) og første gang vi gør det med smørcreme i stedet for royal icing. Det har både fordele og ulemper. Man behøves ikke arbejde så hurtigt, da smørcreme ikke størkner så hurtigt som royal icing, men til gengæld er RI lidt nemmere at få pænt. Vi har stadig ikke helt styr på, at lave smørcreme uden masser af luftbobler, hvilket gør det mindre egnet til tyllearbejde med små tyller.

Kage med pensel broderi - nærbillede

Skriv et svar