Kagepynteri.dk fylder 1 år

Kagepynteri fødselsdag

I dag er det nøjagtigt et år siden vi udgav det første indlæg her på Kagepynteri.dk. I den anledning tænkte vi, at det var på sin plads at skrive lidt om året der er gået og hvad vi har planlagt fremadrettet.

Milepæle

De to største milepæle i det forgangne år var at vi vandt Den Store Kagedyst i Hjørring her i foråret og at vores bog cupcakes blev brugt til coverbillede på Hjørring Bibliotekernes Facebook side.

Førstnævnte var lidt af en overraskelse. Det var andet år dysten blev afholdt i byen og første gang var det nogen rigtigt flotte kager der var med. Det var der også i år, men antallet af deltagere var skrumpet ind, så konkurrencen var ikke helt så hård.

At vores cupcakes blev brugt af Hjørring Bibliotekerne til deres Facebook side, var også en glædelig overraskelse. Min søster arbejder på biblioteket og jeg har flere gange sendt nogle af vores eksperimenter med hende på arbejde (bibliotikarer er gode prøvesmagere). Vi forventede at cupcakes med bøger som pynt ville falde i god jord, men havde dog ikke regnet med, at de ligefrem ville blive brugt på den måde.

Statistik for bloggen

Tallene er hovedsageligt taget fra Google Analytics, der lader til at give de mest realistiske tal.

Bloggen
Antal udgivede indlæg (inklusive dette) – 75
Besøg – 16.339
Unikke besøgende – 11.278
Sidevisninger – 30.739
Højeste antal sidevisninger på en dag – 1.073
Mest populære indlæg – Opskrift på marshmallow frosting (set 2.310 gange)
Bedste kilde til besøg – Google søgninger (4.799 besøg)

Sociale medier
Facebook – 334 Likes/følger
Twitter – 66 følger
Google+ – 17 følger
Pinterest – 21 delinger af pins

Det kommende år

Vi har netop påbegyndt udgivelsen af en række interviews med nogle af vores kagedekoration blog kollegaer. Det første blev udgivet her i mandags og vi håber at kunne udgive et om ugen, så længe vi kan. Responsen fra vores kollegaer har været overvældende positiv, så der skulle være til et godt stykke frem i tiden.

Denne uge bød også på et indlæg om sponge cake og hvad det i virkeligheden er. Vi håber at kunne gøre det til det første i en række af “hvad er..” indlæg, der vil forklare nogle af begreberne inden for kagedekoration. Indlæggene er tænkt som et supplement til vores kagepynteri ordbog, hvor vi kan gå lidt mere i dybden med forklaringerne.

Derudover har vi også masser af andre gode ideer til nye tiltag, bl.a. bog anmeldelser, vejledninger til hvordan man starter op med kagedekoration og selvfølgelig flere opskrifter og pæne kager og cupcakes.

Til sidst vil vi gerne sige tusind tak til alle der har læst med på vores blog i det sidste år og vi håber i vil besøge os mange flere gange fremover. Vi skal nok prøve at skrive godt indhold, der er et besøg værd. Der skal også lyde et stort tak til venner og familie, der har været venlige prøvesmagere og testpersoner til vores til tider eksperimentelle kagepynteri.

Med venlig hilsen
Mette og Søren

Skriv et svar