Den Store Kagedyst 2014 i Hjørring

Påskekage til Den Store Kagedyst i Hjørring

Så er Den Store Kagedyst i Hjørring overstået og vi vandt kategorien “påske” med denne kage 🙂

Kagen er en sponge cake  med skovbær mousse og hvide chokoladeknapper som fyld og er smurt op med nutella smørcreme. Den er dekoreret med knust lys og mørk chokolade på siderne for, at simulere jord og ovenpå er der lagt et stykke fondant som græs. Kaninen og æggene er lavet i gumpaste og sidstnævnte (samt øjnene) er malet med airbrush farver og (en meget fin) pensel. Skiltet er lavet med modellerings-chokolade og teksten og græsset er tyllet på med smørcreme.

 • Påskekage, ovenfra
 • Påskekage, nærbillede
 • Påskekage, forfra
 • Påskekage, skåret

Vi hørte af omvej (fra en veninde der stod nær dommerne), at vores kage bl.a. vandt på, at den smagte mere af forår (syrlig og frisk) end de nærmeste konkurrenter. Personligt er det fyld vi brugte også blandt vores favoritter, så vi kan jo kun være enige 😉 Desværre fik vi ikke smagt på så mange af de andre kager, men dem vi smagte, var rigtigt lækre.

Vi er utroligt glade for og stolte over, at have vundet, især fordi der var rigtigt mange flotte kager med i konkurrencen (se galleriet nedenfor). Det var også nogle rigtigt flotte præmier med en KitchenAid maskine til vinderne og gavekort på henholdsvis 1000,- og 500,- til nr. to og tre. Vi håber ikke det er sidste gang Hjørring Handelstandsforening arrangerer sådan en konkurrence og vi vil helt klart deltage igen.

Nedenfor kan i se alle kagerne der deltog i de tre kategorier “påske”, “kreativ” og “børn under 12 år”. Vi har desværre ikke fået navnene med på kreatørerne, men håber det er i orden, at vi deler deres værker her.

 • Påske kategori - 2. plads
  Påske kategori – 2. plads
 • Påske kategori - 3. plads
  Påske kategori – 3. plads
 • Påske kategori
  Påske kategori
 • Påske kategori
  Påske kategori
 • Kreativ kategori
  Kreativ kategori
 • Kreativ kategori
  Kreativ kategori
 • Kreativ kategori
  Kreativ kategori
 • Kreativ kategori
  Kreativ kategori
 • Kreativ kategori
  Kreativ kategori
 • Børne kategori
  Børne kategori
 • Børne kategori
  Børne kategori
 • Børne kategori
  Børne kategori
 • Børne kategori
  Børne kategori
 • Børne kategori
  Børne kategori
 • Børne kategori
  Børne kategori
 • Børne kategori
  Børne kategori

Lignende indlæg

Skriv et svar