Guldkage test

Guldkage

Vi er begyndt at eksperimentere med, at undlade fondant på vores kager og i stedet lade opsmøringen være den endelige yderskal. Til det formål er ganache rigtigt velegnet, da det har en god fasthed ved stuetemperatur og samtidigt smager meget bedre end diverse versioner af smørcreme. Det er dog ikke så nemt, at få en flot finish, som mange YouTube videoer får det til at se ud, men med lidt øvelse, kan man få fornuftige resultater.

Guldkage nærbillede

Denne kage er opbygget af 6 tynde lagkagebunde, skiftevis mørke kakaobunde og lyse vaniljebunde. Imellem dem er der lagt tynde lag af chocolate chip cookie dough dip (dog uden chokolade stykker i) som fyld. Kagen er herefter opsmurt med mørk chokolade ganache (i forholdet 1:1) og til sidst har vi brugt airbrush til, at plette overfladen med guldmaling.

Lagkagebundene er lavet efter en opskrift vi går og arbejder på, tilpasset til vores behov. Vi poster en opskrift når den er klar.

Guldkagen skåret

Lignende indlæg

2 comments

    • Mette Dalsgaard Brath siger:

      Hej Birgitte

      Nej, vi har desværre ikke rigtig faciliteterne til, at give undervisning endnu, men vi håber at få mulighed for det i fremtiden.

Skriv et svar