Polterabend kage

Polterabend kage

Min lillesøster skulle til en venindes polterabend i dag og skulle have kage med. Efter at have snakket lidt om hvor vovet den skulle være, faldt valget på en kage formet som en mandlig strippers overkrop, med tilhørende maskulin anatomi. Ordene “ordentlig” og “kalorius” blev brugt gentagende gange.

Efter at have fået lidt inspiration på nettet (inklusive Google søgninger jeg aldrig havde troet, jeg skulle lave), gik vi i gang med, at planlægge hvordan den skulle laves. Vi blev enige om, at grundformen skulle opbygges af almindelige lagkagebunde, lagt sammen med skovbær mousse med hvide chokolade stykker (den vordende bruds yndlingsfyld). Herefter kunne vi opbygge musklerne og buksefyldet af romkuglemasse, smøre den op med nutella smørcreme og så dække kagen med Satin Ice fondant.

Først lagde vi huden på (inklusive brystvorter) og malede den med airbrush. Herefter lagde vi endnu et stykke fondant på som trusser. Dette malede vi også med airbrush, så det lignede leopard print. Til sidst blev trussernes kant og butterflyen lagt på, begge lavet i indfarvet gumpaste/fondant.

Undervejs opstod det dog et lille problem. Hvad skulle manden hedde? Umiddelbart navngav jeg ham Pablo, men det virkede ikke helt rigtigt. Efter lidt tænketid og flere mislykkedes navneforsøg (Escobar, Svend og Franz)  fik han det endelige navn Fabio (ja ham med håret).

Polterabend kage

Polterabenden er undervejs her lørdag, så vi har ikke hørt noget endnu, men vi håber den kommende brud bliver glad og glædeligt overrasket for både kagen og dagen.

Lignende indlæg

2 comments

Skriv et svar