Opskrift på chocolate chip cookie dough dip

Chocolate chip cookie dough dip

Vi faldt for nyligt over en opskrift på chocolate chip cookie dough dip, som med sin kombination af brun farin og flødeost giver en perfekt konsistens og smag til, at bruge som lækker chokolade dip til f.eks. kiks. Den er også meget velegnet som fyld i kage eller som topping til cupcakes. Vi har justeret lidt på forholdene mellem ingredienserne, så de passer bedre til danske forhold, men ellers er den magen til originalen.

Ingredienser:

  • 100 g. smør
  • 40 g. brun farin
  • 1 tsk. vanilje ekstrakt
  • 200 g. flødeost
  • 60 g. flormelis
  • 100 g. chokolade

Smelt smør og brun farin i en gryde over medium varme og rør til sukkeret er smeltet. Tag af blusset og bland vanilje ekstrat i. Lad blandingen køle af til stuetemperatur.

Miks flødeost og flormelis sammen til det er godt blandet. Hæld langsomt det afkølede smør/sukker miks i under omrøring. Miks på medium hastighed til massen er blandet og ikke skiller. Det kan tage op til 5 minutter.

Hak chokoladen og rør den i massen. Gem evt. lidt til at drysse ovenpå dippen som pynt.

Kilde: www.chef-in-training.com

Vi har selv brugt den som fyld i kage, hvor vi undlod chokoladen og det smagte fantastisk.

Skriv et svar