Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kagepynteri.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106 Opskrifter Arkiv - Kagepynteri.dk
Vores opskrift på Victoria sponge cake, en engelsk kage klassiker, der giver velsmagende kagebunde, som er perfekte til at lave en god lagkage. ...læs videre →
Et vigtig del af, at få en flot færdig kage er opsmøringen. En opsmøring af ydersiden af kagen sikrer dels, at mousser og cremer brugt som fyld ikke kommer i kontakt med fondanten eller marcipanen, kagen er overtrukket med, men... ...læs videre →
Der er ikke meget der slår en rigtig god chokolade cupcake i smag, men der kan være lidt langt imellem de gode opskrifter. Vi har prøvet en del af, men ofte er de enten tørre eller de smager for meget... ...læs videre →
Her i sommervarmen kan det være godt med et lille pift af syrlighed i sine kager eller cupcakes, så her kommer vores bud på en opskrift på citron cupcakes med en lækker luftig citron guf som topping. ...læs videre →
Vi faldt for nyligt over en opskrift på chocolate chip cookie dough dip, som med sin kombination af brun farin og flødeost giver en perfekt konsistens og smag til, at bruge som lækker chokolade dip til f.eks. kiks. Den er også... ...læs videre →
Piping gel, eller pyntegelé som det ofte kaldes, er en klar gelé (evt. farvet) der kan bruges til at pynte kager og cupcakes. Piping gel er især velegnet til at imitere vand, f.eks på en kage med strandtema, swimmingpool eller... ...læs videre →
Det kan være lidt af en opgave, at finde et brugbart bindemiddel til, at få sit pynt til at hænge sammen eller sidde fast på en kage, især hvis det er lidt tungt og skal sidde på en lodret flade.... ...læs videre →
Opskrift på chokolade ganache lavet med mørk, lys, eller hvid chokolade og fløde. Ganache er perfekt til opsmøring og fyld i kager og som topping på cupcakes. ...læs videre →
Royal icing (ofte forkortet til RI) er et vidunderligt værktøj, der bør være i enhver kagepynters kasse af tricks til, at lave flotte kager. I bund og grund er royal icing en glasur, bestående af æggehvider og flormelis, der størkner... ...læs videre →