Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kagepynteri.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kagepynteri.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Om os - Mette Dalsgaard Brath

Mette Dalsgaard Brath

Mette Dalsgaard BrathJeg har i mange år været interesseret i, at lave mad og bage, men for godt to år siden fik jeg den idé, at jeg ville lære, at pynte kager med fondant. Hvordan ideen opstod er jeg ikke helt sikker på, men internettet har nok en stor del af skylden. Siden er det blevet til en del kager og en jævn strøm af udgifter på nye udstikkere, tyller og andet uundværligt grej.

På nuværende tidspunkt er jeg igang med, at gennemføre en uddannelse som ernæringsassistent så jeg lærer en masse nye teknikker fra skolens fagbagere.

Hvis du vil vide mere om mig, kan du finde mig på følgende netværk:

Google+    Facebook

Jeg håber du kan finde noget af interesse her på bloggen og har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til, at skrive en kommentar eller sende en mail på kontakt@kagepynteri.dk.

Close