Leg med tyller og smørcreme

Multifarve topping (tyl 233)

Rester er noget alle, der laver kager nok kender til. Da det er begrænset, hvor mange romkugler lavet af bunde og smørcreme man kan få afsat, står valget tit mellem at smide en masse ud eller fryse det ned, med håb om, at få det brugt inden for den nærmeste fremtid. Men nogen gange er det også en god idé at tage noget af det og lege lidt med. Dels giver det øvelse og dels finder man nogen gange på noget, der ser ret festligt ud.

Godt nok er ideen med at samle flere farver smørcreme (fordelt i hver sin lille sprøjtepose) i en stor sprøjtepose ikke ligefrem ny, men det ændrer ikke på, at det kan give sjove resultater og vi har ikke eksperimenteret ret meget med det før, så nu skulle det prøves.

Multifarve topping (tyl 233)

Multifarve topping (tyl 233)

Jeg valgte at farve cremen i de tre primærfarver, gul, rød og blå, for at få så spraglet et resultat som muligt. Ved at sætte en tylle adapter på den store sprøjtepose var det nemt, at få afprøvet adskillige tyller uden en masse bøvl. Ved hvert billede har jeg skrevet hvilken tyl der er brugt (de er alle af mærket Wilton), så du kan se hvordan du selv får et lignende resultat.

Vi havde heldigvis også nogen cupcakes i fryseren der kunne bruges som “lærred”. Flere af dem var endda i spraglede regnbueforme, så det passede perfekt 🙂

Multifarve topping (tyl M1)

Multifarve topping (tyl M1)

Multifarve topping (tyl 107)

Multifarve topping (tyl 107)

Multifarve topping (tyl 106)

Multifarve topping (tyl 106)

Multifarve topping (tyl 103)

Multifarve topping (tyl 103)

Lignende indlæg

Skriv et svar