Facebook konkurrence

Facebook konkurrence maj 2014

I anledning af, at vores Facebook side har passeret 100 Likes, udlover vi en præmie til en heldig vinder. Det eneste du skal gøre for, at deltage i udtrækningen er, at Like/Synes godt om vores Facebook side Kagepynteri.dk.

Den heldige vinder vil modtage 3 sæt plunger udstikkere (3 hjerter, 3 stjerner og 3 sommerfugle).

Skulle vi nå 150 Likes inden konkurrencen udløber, udlover vi desuden en 2. præmie på 2 sæt plunger udstikkere (3 hjerter og 3 stjerner). Når vi 200 Likes inden konkurrencen udløber, udlover vi også en 3. præmie på 1 sæt sommerfugle plunger udstikkere.

Konkurrencen løber til søndag den 18. maj, 2014 kl. 12.00, hvor vinderne vil blive udtrukket blandt alle der har Liket vores side (inklusive dem der har gjort det før konkurrencens start). Vinderne vil blive kontaktet via Facebook og derefter offentliggjort her på siden og vores Facebook side.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Skriv et svar