Inspiration fra nettet

Påskekage inspirationNår vi laver kager til os selv, hvor vi vil prøve noget nyt, finder vi oftest inspirationen og idéerne til dem på internettet. En søgning på de rette ord i Google, medbringer oftest en overdådig mængde af smukke og fantastiske kager i enhver kategori, inklusive mange der bestemt ikke er pænt lavet. Derfor har vi efterhånden fundet en række faste websites vi besøger, der giver bedre resultater og kontoer på Twitter og Pinterest, der samler det bedste af det bedste.

De fleste kager vi finder, der inspirerer os, er på et kunstnerisk niveau vi kun kan drømme om at opnå, men det gør dem bare endnu bedre til, at få idéer om, hvordan vi skal lave vores egne pyntede fondant kager.

Som det kan ses på ovenstående billede, var vores påskekage ikke ligefrem en original idé. Selv om vi tilføjede vores eget præg, er meget af den en kopi af en kage fundet på Cakes and Cookies by Andrea. På samme måde er Fabio (vores polterabend kage) lavet hundrede gange før, så for ham var det et spørgsmål om, at finde en version, der passede med vores evner i modellering.

Meningen med dette indlæg er, at vise nogle flotte kager, fundet rundt omkring på nettet, som vi håber en dag, at kunne lave lige så godt eller gerne vil lave vores egen version af. Ved hvert billede er der links til ophavsstedet, så vidt vi har kunnet finde det, og jeg vil foreslå jer, at følge nogen af dem for, at finde endnu flere flotte kage kreationer.

Kage med blomster og fugleForårskage med blomster og fugle. Fundet på NiceIcing.com.

Shrek kageVinder af Cake International Manchester i år og et mesterstykke i modellering. Fundet på CakesDecor.com.

Star Wars kageKage med Star Wars tema, som enhver nørd ville elske, at få serveret. Fundet på Get Cupcaked.

Korset kageKage udsmykket som et korset. Fundet på Bellaria Cakes Design.

Dinosaurus kageKage med dinosaurer. Lavet af Laura E. Virna.

Som det tydeligt ses på ovenstående kager, har vi lang vej endnu, før vi kan blande os blandt de bedste, men det betyder ikke, at vi ikke prøver. Vi håber også, at vores kager kan give inspiration til alle dem, der lige er startet med, at arbejde i fondant, gumpaste og modellerings-chokolade.

Skriv et svar