Chokolade cupcakes med marshmallow frosting

Chokolade cupcakes med marshmallow frosting

Kedsomhed avler ofte nye påfund her i hjemmet. Derfor fandt jeg på, at jeg skulle afprøve marshmallow frosting idag. Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokolade cupcakes opskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskrift på marshmallow frosting på nettet. Mange af dem man finder på engelske sider, bruger cream of tartar, men det lykkedes mig endelig, at finde en uden, der så ud til, at give det ønskede resultat. Vi skal nok smide en opskrift op når vi har fået afprøvet den en gang eller to mere.

Marshmallow frostingen var faktisk ret nem at lave, men jeg skulle nok lige, have ladet den køle lidt mere af i køleskabet, inden jeg tyllede det på. Som det kan ses på billederne, er den flydt en lille smule ud. Samtidigt er det Mette der er tylle-eksperten her i huset, så resultatet er ikke helt så pænt, som når hun gør det. Jeg hældte også lidt hindbær essens i for smag og en lille smule lyserød farve for, at matche papirformene.

Stjernerne er lavet ud af en rest lys modellerings-chokolade, vi havde tilovers fra påskekagen.

Chokolade cupcakes med marshmallow frosting, ovenfra

 

Lignende indlæg

Skriv et svar