Den store kagedyst i Hjørring

Den store kagedyst spot

Vi har meldt os til “Den store kagedyst”, der foregår på onsdag i Hjørring til PåskeNight. Der var tre kategorier, påske, kreativitet og for børn op til 12 år. Af naturlige årsager var sidstnævnte ikke aktuel, så vi tilmelte os i kategorien påske.

Et lignende arrangement er blevet afholdt en gang før i byen, men der deltog vi ikke, så vi ved ikke rigtigt hvad vi går ind til, men vi er spændt på, hvor mange der deltager og hvor skarp konkurrencen er. Vi ved at der er et par rigtigt dygtige kage kreatører i Hjørring og omegn, men det er jo ikke sikkert, at de deltager. Det er heller ikke nemt at vide, om de fleste kager er i samme genre som vores (fondant pynt), eller om det mere er sådan nogen som på billedet ovenfor. Vi skal selvfølgelig nok skrive et indlæg om hvordan det er gået, med billeder af vores kage.

Husk i øvrigt, at vi også har en Facebook side, som i er meget velkomne til, at Like/Synes godt om. Ud over links til indlæggene her på siden, deler vi også previews af kager vi er i gang med og hvad vi ellers lige føler for derinde. En af de kommende dage vil vi f.eks. give et lille glimt af, hvad der skal på vores kage til konkurrencen.

Skriv et svar