Fødselsdagskage med One Direction kageprint

Fødselsdagskage med 1D sukkerprintFor et par dage siden fik vi en hastebestilling på en fødselsdagskage der skulle bruges idag, men da det var til Søren’s grand-nieces 10-års fødselsdag, kunne vi ikke sige nej. Da kagen skulle være simpel med kageprint var det samtidigt en overkommelig opgave. Vi forhørte os hos moderen om, hvad det store hit var for tiden og ikke overraskende var svaret One Direction (de fører stærkt når det kommer til de sukkerprint vi laver).

Som altid forsøgte vi, at udnytte sukkerpapiret så godt som muligt, så ud over dert store Ø20 print til toppen af kagen, blev der også plads til lidt tekst og 1D logoer til siden af kagen. Selve kagen er lavet af sponge kage, som vi har eksperimenteret lidt med her på det sidste, som et alternativ til almindelige lagkagebunde, og fyldet består af banancreme men hele M&Ms blandet i. Den er herefter trukket op med nutella smørcreme og belagt med fondant.

Fødselsdagskage med 1D sukkerprint, bagside

Lignende indlæg

Skriv et svar