Tilbud på sukkerprint med eget motiv

Opdatering: Vi sælger desværre ikke sukkerprint længere.

Opdatering – 27. april, 2014: Så har vi ikke mere sukkerpapir med udløbsdato i juni, så dette tilbud er ikke længere aktuelt, men da det har været populært, har vi valgt, at nedsætte vores normal pris til 60,- per. A4 ark.

Desværre oplever vi mange problemer med, at sende printene forsvarligt, så fra dags dato, sender vi ikke længere sukkerprint med posten. Vi laver dog stadig til dem, der selv kan afhente hos os i Hjørring.

Vi har noget Decor Plus sukkerpapir liggende med sidste salgsdato juni 2014, så for at komme af med det, har vi nu tilbud på sukkerprint med eget motiv.

For 50 kr. (normalpris 80,-) plus forsendelse kan du, så længe lager haves, købe et sukkerprint med motiv efter eget valg. Bemærk at det printede areal maksimum kan måle 20x28cm og at arkene ikke er pre-skåret.

Det eneste du skal gøre er, at sende os en mail på kontakt@kagepynteri.dk med dit ønskede motiv og evt. vedlagte billedfiler, så laver vi det og sender det til dig. Der kan betales med PayPal og bankoverførsel og leveringstiden er 3-5 hverdage fra, at vi har registreret din betaling.

Forsendelse koster 30 kr. ved køb af 1-2 ark. Ved køb af mere end 2 ark, er forsendelsen 40 kr. Du kan også afhente direkte hos os i Hjørring.

2 comments

Skriv et svar