Kage med hest, hegn og gulerødder

Kage pyntet med MMF og modellerings-chokolade

Ugens projekt har været denne fødselsdagskage med heste tema til Astrid, der fylder 2 år. Kagen, der er beregnet til ca. 25 personer, er lavet af 3 lag lagkagebunde med fyld af chokoladecreme og kirsebær-ostecreme. Herefter er kagen smurt op med kakao smørcreme, og sidderne er blevet dækket med knust mørk chokolade for, at simulere jord. Herefter er oversiden betrukket med hjemmelavet fondant (MMF), så kagen ligner en mark. Hegnet, hesten, gulerødderne og navnet er lavet i modellerings-chokolade og græstotterne er tyllet af smørcreme.

Hest og hegn i modellerings-chokolade

Modellerings-chokolade er et rigtigt godt medie, at lave detaljerede og holdbare figurer i. Når først man har fået lavet en fornuftig blanding, kan det formes, som man vil have det, selv i ret tynde plader og stænger og samtidigt smager det fortrinligt. Til gengæld er det så noget dyrere end fondant, da det er næsten rent chokolade, men hvad betyder det når den glade fødselar selv siger “go’e chokolade gulerødder” 🙂

Hjemmelavet marshmallow fondant og knust chokolade

Lignende indlæg

Skriv et svar