Cupcakepynteri med Døgg, Mika og Helena

Dagens cupcakes pyntet af Døgg, Helena og Mika

I weekenden havde vi besøg af Døgg, Mika og Helena til en gang cupcakepynteri og det kom der nogen rigtigt flotte kreationer ud af. De tre piger havde selv cupcakes med og vi havde lavet en masse pynt de kunne dekorere dem med – icing i forskellige farver, sommerfugle og blomster af modellerings-chokolade og fondant, farvet sukker og lidt sukkerprint med motiver af Disney prinsesser, Justin Bieber og Monster High piger (åbenbart den sidste nye dille).

Cupcakepynteri med Døgg, Helena og Mika

Pynteriet gik rigtigt godt og pigerne hyggede sig. Vi havde sørget for, at dele det meste af pynten op i tre lige store og ens portioner, så der ikke ville opstå problemer og den eneste regel var, at de ikke skulle spise så meget af pynten med det samme, at de ikke havde noget at putte på deres cupcakes. De få rester af pynt de ikke fik brugt, fik de med hjem sammen med deres pyntede cupcakes.

Døgg pynter cupcakes

Helena pynter cupcakes

Mika pynter cupcakes

Lignende indlæg

One comment

Skriv et svar