Cupcake øvelser

Vanilje og chokolade cupcakes med mørk og hvid ganache, mint ganache og lakrids ganache

Efter en kort ferie har vi igen tid til, at lave lidt kager og cupcakes. Vi lagde ud med, at bage nogle vanilje og chokolade cupcakes og pynte dem med varianter af ganache. Det er første gang vi har arbejdet med “rigtig” ganache, hvor blandingsforholdet er en del fløde til to dele chokolade (1:3 når det er hvid chokolade), men det er bestemt ikke sidste. Ganachen bliver rigtigt lækker og fast og giver en fantastisk kraftig og velsmagende creme, der er meget nem at arbejde med. Samtidigt afprøvede vi også, at putte lidt smag i noget af den hvide ganache. Vi lavede en variant med lakridssmag (den grå i midten) og en med mintsmag (den grønne i baggrunden). Begge dele virkede rigtigt godt. For at holde chokolade temaet er de små sommerfugle, der pynter kagerne, lavet i modellerings-chokolade.

Cupcakes’ne er efterfølgende blevet ekspederet videre til vores største fan, der delte dem med sine kollegaer på Hjørring Bibliotekerne.

Lignende indlæg

Skriv et svar