Køb sukkerprint i vores Amio butik

Kage med foto sukkerprint

På grund af for store gebyrer har vi valgt, at stoppe for salg af sukkerprint gennem vores Amio butik. Du kan i stedet kontakte os direkte på kontakt@kagepynteri.dk hvis du er interesseret i, at få et sukkerprint med eget motiv. (31. marts, 2014)

Så har vi tilføjet muligheden for, at købe sukkerprint med motiv efter eget valg i vores Amio butik. Sukkerprintene kan bruges til dekoration af kager eller cupcakes, og bliver printet med fødevaregodkent blæk på A4 de luxe sukkerpapir.

Send os en besked på Amio med din mail adresse (eller skriv til kontakt@kagepynteri.dk) og vi kontakter dig, så vi kan aftale hvilket motiv du vil have på dit sukkerprint. Det kan være f.eks. foto, logo, grafik, tegninger, osv. Så længe du har motivet som en billedfil, kan vi printe det på sukkerpapir.

Maksimum størrelse på motivet er 20×28 cm, men du kan også vælge, at få flere små billeder på et ark, f.eks. til pynt af cupcakes, så længe det hele kan være på et A4.

Prisen er 80 kr. plus 40 kr. i fragt og emballage (sukkerprintet pakkes i plastiklomme afstivet med pap og sendes i bubblewrap kuvert).

Cupcakes med Disney sukkerprint

Skriv et svar