Kagesmagning

Smagsprøve kager

I går havde vi familie og venner på besøg til prøvesmagning af kager og kagefyld. Vi havde lavet tre kager, en med almindelige lagkagebunde og fyld af chokolade- og banancreme, en red velvet kage med flødeost creme (samme opskrift som de cupcakes vi delte for et stykke tid siden) og sidst en kage mere af lagkagebunde med citron og fyld af hvid chokoladecreme og appelsin/passionsfrugt creme.

Det var egentlig meningen, at kagerne skulle pyntes med fondant og stables, men Murphy’s lov tog sit indtog og vi havde en dag hvor alt gik galt – fondanten revnede og fik buler og da vi prøvede, at pynte med royal icing gjorde varmen det umuligt. I sidste ende fik kagerne derfor “bare” et lag flødeskum og et par gumpaste blomster som pynt, men heldigvis smagte de som de skulle.

Alle tre kager var en stor succes og især red velvet kagen slap hurtigt op. Den er da også hurtigt ved, at blive en af vores yndlingskager.

Skriv et svar