Gumpaste blomster i massevis

Blomster lavet i indfarvet gumpaste, skygget med airbrush og midterkugle i tyllet royal icing
De sidste par dage har vi leget med, at udstikke gumpaste blomster, male dem med airbrush og ikke mindst øve os i, at tylle runde kugler i midten på dem med royal icing. Det kræver lidt øvelse, men slutresultatet bliver rigtigt pænt, som man kan se ovenfor.

Der kunne nemt laves en rigtigt flot kage dækket med blomsterne, eller de kan bruges enkeltvis til, at give cupcakes et ekstra pift. Dem vi har lavet, er lyserøde og lilla med gule prikker og gule med brune prikker, men da de kan laves i lige de farver man vil have, passer de til næsten alt. Blomsterne er i tre størrelser – de mindste er ca. 12 mm. i diameter, de mellemste ca. 18 mm. og de største er ca. 25 mm.

Hvis du mangler nogle blomster til dit eget kageprojekt, er du velkommen til, at kontakte os på kontakt@kagepynteri.dk.

Lignende indlæg

Skriv et svar