Plants vs. Zombies cupcakes

Plants vs. Zombies hvidløg, ærteskyder og hypno svamp

Plants vs. Zombies cupcakes

Jeg har leget lidt videre med, at lave Plants vs. Zombies inspirerede figurer i fondant/gumpaste til, at sætte oven på cupcakes og jeg er ret godt tilfreds med resultatet. Mine tre seneste kreationer kan ses ovenfor.

Jeg har valgt nogen af de lidt nemmere at give mig i kast med, men alligevel tog det et par forsøg, at lave hvidløget og ærteskyderen. Til gengæld var hypno svampen ret nem. Sidstnævnte tog omkring et kvarter at lave, mens de to andre nærmere tog en halv time per styk (så det ville blive nogen dyre cupcakes, hvis de skulle sælges).

Hver cupcake er dækket af et lag royal icing (det var lige det vi havde) og dyppet i en blanding af chokolade stykker og knuste digestive kiks for, at simulere jord.

Plants vs. Zombies hvidløg

Plants vs. Zombies hvidløg

Plants vs. Zombies hypno svamp

Plants vs. Zombies hypno svamp

Plants vs. Zombies ærteskyder

Plants vs. Zombies ærteskyder

Lignende indlæg

Skriv et svar