Flere eksperimenter

Angry Birds grise lavet i fondant og gumpaste

Angry Birds grise

Jeg prøvede mig lidt mere frem med fondant og gumpaste igår, denne gang med dem mikset i forholdet en del gumpaste til tre dele fondant (igen begge af mærket Satin Ice). Denne gang gav jeg mig i kast med Angry Birds grise, der er en anelse nemmere, at modellere end fuglene.

Det er så heldigt, at Wiltons Kelly Green og Leaf Green Icing Colors passer nærmest perfekt til de to grønne nuancer på grisene (de eneste andre farver der er brugt, er Wiltons Brown, med en anelse Wiltons Black, til skægget), så indfarvning af modelleringsmassen var dejligt nem. Udformningen af figurerne (jeg startede med den uden overskæg) var oså ganske simpel, da næsten det hele kan laves i kugler i forskellige størrelser. Jeg skal nok lave en lille vejledning på et tidspunkt, hvis det har interesse.

Angry Birds gris med tænder

Angry Birds gris nr. 1

Da jeg startede havde jeg ikke regnet med, at der skulle tænder på den første, men som arbejdet skred frem og det gik godt, fik jeg mod på, at være lidt dristig. Som det kan ses på billedet gik det meget godt.

Konklusionen på eksperimentet må være, at gumpaste/fondant i forholdet 1:3 også er rigtigt godt at arbejde med. Jeg mærkede ikke meget forskel i forhold til 1:2 mikset, så der er for mig ingen grund til, at bruge så meget af det dyrere gumpaste.

 

Angry Birds gris med overskæg

Angry Birds gris nr. 2

Skriv et svar