Cupcakepynteri med Mika

Mika og hendes cupcakes

Mika med de cupcakes hun har pyntet

I dag havde vi besøg af vores venners datter, Mika på 5 år. Og vi skulle selvfølgelig pynte cupcakes. Jeg lavede 25 chokolade cupcakes i går eftermiddags vel vidende, at de ikke på nogen måde ville være centrum for dagens begivenhed. Det var i sandhed alt pynten. Derfor måtte jeg ned i gemmerne og finde alle de gamle rester af fondant blomster, blade og sommerfugle. Gemmerne bød også på en masse krymmel i forskellige farver og former samt blå, grøn og pink sukker. For at alt dette kunne sidde fast på kagerne lavede jeg lige lidt lilla, hvis og gul royal icing. Det var et sandt overflødighedshorn af pynt og sukker for en femårig pige.

Udvalget af pynt

Bordet før Mika kom

Sådan så bordet ud da Mika kom.  Der hjemme er Mika ofte med til at pynte kager til fødselsdage, fastelavn og halloween så det tog ikke mange minutter før vi var i gang.  Der blev pyntet og ikke mindst smagt på alle de forskellige slags på bordet. Og vi ved jo alle sammen godt, at det hele smager bedst anden, tredje og fjerde gang.

Det smager godt

Der skal prøvesmages under arbejdet

Her er nogle af de flotte cupcakes Mika lavede i dag. En til mor, en til far, en til lillebror og babyen. Selvfølgelig skulle der også være nogle med Mikas navn på.

Udvalgte cupcakes

Et udvalg af de cupcakes Mika pyntede

Gang i pynteriet

Mika igang med at pynte cupcakes med hendes navn

Den flotteste cupcake blev lavet til Mikas lillesøster, som kommer til verden en af de nærmeste dage.

Mikas flotteste cupcake

Mika pyntede sin flotteste cupcake til sin kommende lillesøster

Vi havde en super hyggelig dag med en hel masse sukkerpynt, grin og snak. En af de mange historier jeg fik fortalt i dag er, at man skal huske, at spise noget sundt inden man spiser noget usundt. Det må siges, at være vise ord og derfor blev der også lavet en cupcake med royal icing, agurk og fondantblomster på (den er dog kun med på det første billede).

Ligesom der skal smage skal der også mærkes på alt, så sådan kommer man nemt til at se ud på både hænder og fødder efter 45 minutters intensiv cupcake pyntning.

Gratfingre

Fingrene har været en tur i sukkerskålen

Lignende indlæg

One comment

Skriv et svar